All day is een professionele aanbieder van arbeidsoplossingen. Onze visie is om voor grote, kleine, nationale en internationale organisaties een complete ontzorging te kunnen aanbieden op het gebied van personeel. Maar bij All day profiteert u van nog veel meer voordelen! Zo zijn wij gespecialiseerd in het inhouse aanbieden van op maat gemaakte opleidingen en trainingen.

Onze werkzaamheden strekken zich uit over geheel Nederland. Specialistische kennis is van groot belang, daarom zijn wij actief onder verschillende labels. Deze labels zijn gespecialiseerd in een doelgroep om zo de volledige service van all day aan u te kunnen aanbieden.

 

 Kortom een meedenkend specialist op het gebied van flexibele arbeid.

Onze diensten

Uitzenden

Heeft u tijdelijk, of voor kortere periodes extra personeel nodig om de pieken binnen uw organisatie te kunnen opvangen. Op dat moment kunt u rekenen op All day. Wij selecteren voor u de meest geschikte uitzendkracht binnen de afgesproken tijd. u heeft nergens geen omkijken meer naar, want onze medewerkers zorgen ervoor dat alles volgens de meest recente wet en regelgeving verloopt.

Payroll

Wij snappen heel goed dat u als ondernemer de juiste mensen aan u wilt binden, omdat ze waardevol zijn voor uw organisatie. Uiteraard begrijpen wij ook dat u minder risico wilt lopen en een flexibeler personeelsbestand verlangd. Daarnaast wilt u graag de controle houden over het personeel. Dat kan door te gaan payrollen. All day geeft u zekerheid dat u het werkgeverschap van uw medewerkers met zorg geregeld hebt. 

werving & selectie

Uiteraard wilt u dat een vacature zo snel mogelijk wordt ingevuld door de juiste man of vrouw. De aanpak van All day resulteert binnen korte tijd de ideale combinatie: de juiste persoon op de juiste plaats. Wij screenen zorgvuldig de kandidaten en brengen zijn of haar vaardigheden helder in kaart. Hebben wij een geschikte kandidaat gevonden naar uw zin? Dan komt deze bij u in loondienst.

Afspraak inplannen?
Wilt u meer informatie of persoonlijk contact? Wij helpen u graag verder.

Salarisadministratie
Houdt tijd over voor ondernemen. Besteed uw salarisadministratie uit aan professional.

Geïnteresseerd geworden in de dienstverlening van All day?
Neem gerust contact met ons op.

 

+31 (0)13 20 70 750
info@alldayflex.eu

DutchEnglish